normal
20%
OFF
Tambah ke Keranjang Belanja
Atau
Tambah ke Daftar Keinginan

Ngawadalkeun Nyawa (Soft Cover)
oleh Moh. Ambri

Harga Resmi : Rp. 20.000
Harga : Rp. 16.000 (20% OFF)

Ketersediaan : Stock di Gudang Supplier

Format : Soft Cover
ISBN : 9798003462
ISBN13 : 9789798003462
Tanggal Terbit : September 2014
Bahasa : Indonesia
Penerbit : Kiblat



Deskripsi:

Ngawadalkeun Nyawa minangka karya Moh. Ambri nu panghadéna, lantaran dina ieu roman katempo yén Ambri terang pisan kana alam pikiran urang Sunda jeung tradisi Islam anu geus nyerep dina kahirupan urang Sunda. Dina ieu roman ogé, kaciri kabeungharan imajinasi Ambri, di antarana, nalika ngalu­kiskeun kaayaan imah Ki Sudagar (ieu su­da­gar téh anu nurunkeun Nyi Sarimaya, istri anu jadi para­gatama [tokoh utama] ieu roman—anu ngurbankeun manéh keur hirupna carogéna). Kaciri deuih kawanoh nu jero Ambri kana alam pikiran para kyai (ajengan) nalika anjeunna nyaritakeun Ki Datawardaya (minantu Ki Sudagar) anu mila­rian calon carogé keur Nyi Sarimaya. Sacara tapis ku Ambri dipesék yén henteu sakabéh anu nyuprih élmu kaagamaan di pasantrén téh karana Allah, réréana mah malah boga niat keur kapentingan sorangan.


Kategori dan Rangking Bestseller:
Bukabuku.com Rangking Bestseller Tahun Ini:
#9.308 di Kategori Buku
#99 di Buku > Fiksi > Cerita Pendek

Buku Lainnya oleh Moh. Ambri:
Halaman 1 dari 1
(Soft Cover)
oleh Moh. Ambri
Stock tidak tersedia
(Soft Cover)
oleh Moh. Ambri
Stock tidak tersedia

Pelanggan yang membeli buku ini juga membeli:
Halaman 1 dari 1
(Soft Cover)
oleh Holisoh M.E.
Rp. 32.000
Rp. 25.600
Stok Tersedia. Dikirim dalam 24 jam
(Soft Cover)
oleh Ahmad Fuady
Rp. 45.000
Rp. 33.750
Stok Tersedia. Dikirim dalam 24 jam
(Soft Cover)
oleh Morris, Goscinny
Rp. 30.000
Rp. 22.500
Stock di Gudang Supplier
(Soft Cover)
oleh Ikhsan Darmawan
Rp. 59.000
Rp. 44.250
Stock di Gudang Supplier
(Soft Cover)
oleh Piyu “Padi Band”
(6)
Rp. 55.000
Rp. 38.500
Stock di Gudang Supplier
(Soft Cover)
oleh Aimee Karenina
Rp. 53.000
Rp. 39.750
Stock di Gudang Supplier
(Soft Cover)
oleh Naomi Angelia Sea, Tim JDS
Rp. 55.000
Rp. 38.500
Stock di Gudang Supplier
(Soft Cover)
oleh John Steinbeck
Rp. 32.000
Rp. 25.600
Stock di Gudang Supplier
(Soft Cover)
oleh Felisianne Suriana
Rp. 52.800
Rp. 39.600
Stock di Gudang Supplier
(Soft Cover)
oleh Benny Arnas
Stock tidak tersedia
(Soft Cover)
oleh Rudiyant
Stock tidak tersedia
(Soft Cover)
oleh Simon Toyne
Stock tidak tersedia
(Soft Cover)
oleh Tere Liye
(6)
Stock tidak tersedia
(Soft Cover)
oleh aliaZalea
(2)
Stock tidak tersedia
(Soft Cover)
oleh J.R.R. Tolkien
Stock tidak tersedia
(Soft Cover)
oleh Ajen Dianawati
Stock tidak tersedia
(Soft Cover)
oleh Anastasia Aemelia
(1)
Stock tidak tersedia
(Soft Cover)
oleh Leyla Hana, Annisah Rasbell
Stock tidak tersedia
(Soft Cover)
oleh Eiji Yoshikawa
(1)
Stock tidak tersedia
(Soft Cover)
oleh Moh. Ambri
Stock tidak tersedia

Review Konsumen:
5 -
4 -
3 -
2 -
1 -
Jadilah yang Pertama untuk Review
Tulis Review Anda
Tulis Review Anda