normal
20%
OFF
Tambah ke Keranjang Belanja
Atau
Tambah ke Daftar Keinginan

Bentang Aceh (Soft Cover)
oleh H.M. Zainuddin

Harga Resmi : Rp. 32.000
Harga : Rp. 25.600 (20% OFF)

Ketersediaan : Stock di Gudang Supplier

Format : Soft Cover
ISBN : 9798003497
ISBN13 : 9789798003493
Tanggal Terbit : Desember 2014
Bahasa : Indonesia
Penerbit : Kiblat



Deskripsi:

Langka pisan karya sastra nu aya patalina jeung budaya étnis Acéh anu ditarjamah­keun kana basa Sunda. Salah sahiji­na—bisa jadi ngan hiji-hijina?—Béntang Acéh, anu aslina dina basa Indonésia (Jeumpa Aceh) wedalan Balai Pustaka tahun 1926. Minang­ka salah sahiji buku klasik, nilai sastra­na hadé sarta unggul, ngagambarkeun pa­céng­kadan antara  kaum muda vérsus kaum tua mangsa dé­kade-dékade awal abad ka-20, ditulis ku sastrawan, sajarawan, sarta ak­tivis perge­rakan Acéh. Téma pacéngkadan téh ilahar diguar ku panga­rang entragan Balai Pustaka, boh dina basa Indonésia boh dina basa daérah: alam pikiran jeung 'kahayang' kaum muda hal milih jodo nyanghareupan adat kaum tua anu mak­sakeun pilihan aranjeunna jeung kudu digugu ku anak-anakna.


Kategori dan Rangking Bestseller:

Pelanggan yang membeli buku ini juga membeli:
Halaman 1 dari 1
(Soft Cover)
oleh Irene Adler
Rp. 56.000
Rp. 44.800
Stock di Gudang Supplier
(Soft Cover)
oleh Irene Adler
Rp. 56.000
Rp. 44.800
Stock di Gudang Supplier
(Soft Cover)
oleh Irene Adler
Rp. 56.000
Rp. 44.800
Stock di Gudang Supplier
(Soft Cover)
oleh YUN DONG JU
Rp. 60.000
Rp. 45.000
Stock di Gudang Supplier
(Soft Cover)
oleh Irene Adler
Rp. 56.000
Rp. 44.800
Stock di Gudang Supplier
(Soft Cover)
oleh Irene Adler
Rp. 56.000
Rp. 44.800
Stock di Gudang Supplier
(Soft Cover)
oleh Faisal Oddang
Rp. 58.000
Rp. 46.400
Stock di Gudang Supplier
(Soft Cover, CD)
oleh Agnes Davonar
Rp. 55.000
Rp. 44.000
Stock di Gudang Supplier
(Soft Cover)
oleh Sapardi Djoko Damono
Rp. 55.000
Rp. 44.000
Stock di Gudang Supplier
(Soft Cover)
oleh Sapardi Djoko Damono
Rp. 55.000
Rp. 44.000
Stock di Gudang Supplier
(Soft Cover)
oleh Maman S. Mahayana
Rp. 72.000
Rp. 57.600
Stock di Gudang Supplier
(Soft Cover)
oleh Sapardi Djoko Damono
Rp. 55.000
Rp. 44.000
Stock di Gudang Supplier
(Soft Cover)
oleh Rachmat Taufiq Hidayat
Rp. 65.000
Rp. 52.000
Stock di Gudang Supplier
oleh Taufik Sandjojo
Rp. 21.000
Rp. 16.800
Stock di Gudang Supplier
(Soft Cover)
oleh Majalengka BookEaters Club
Stock tidak tersedia
(Soft Cover)
oleh Sapardi Djoko Damono
Stock tidak tersedia
(Soft Cover)
oleh Sapardi Djoko Damono
Stock tidak tersedia
(Soft Cover)
oleh Ni Made Purnamasari
Stock tidak tersedia
No Image Available
(Soft Cover)
oleh Dewi Nurmayati, Endang Sugriiati, Sofia Mansoor
Stock tidak tersedia
No Image Available
(Soft Cover)
oleh Dewi Nurmayati, Endang Sugriyati, Sofia Mansoor
Stock tidak tersedia

Review Konsumen:
5 -
4 -
3 -
2 -
1 -
Jadilah yang Pertama untuk Review
Tulis Review Anda
Tulis Review Anda