7disabled
Stok Tidak Tersedia
Atau
Tambah ke Daftar Keinginan
Senapati Balangantrang (Soft Cover)
Intrik jeung barebedan pulitik di Galuh
oleh Saleh Danasasmita

Ketersediaan : Stock tidak tersedia

Format : Soft Cover
ISBN : 9798002636
ISBN13 : 9789798002632
Tanggal Terbit : Maret 2014
Bahasa : Indonesia
Penerbit : Kiblat



Deskripsi:
Dina ieu buku Saleh museurkeun tilikanana kana bubuk leutikna "intrik jeung barebedan pulitik" di sabudeureun karaton Galuh dina abad ka-7 jeung ka-8 Masehi. Nu maca diajak wawanohan jeung tokoh-tokoh sajarah rundayan Wretikandayun, putra bungsu Prabu Kandiawan nu nyakrawati di Medang Jati. Wretikandayun jumeneng raja ngagentos ramana dina taun 612 kalayan ngadegkeun karaton anyar nu katelah Galuh alias Permata. Demi Senapati Balangantrang, anu jadi puseur perhatian dina ieu buku, eta teh putuna Wretikandayun ti putrana anu kadua, nyaeta Jantaka. Balangantrang teh jujuluk pikeun Bimaraksa anu dibabarkeun taun 653. Nya pangalaman Balangantrang ti mangsa ka mangsa nu dijieun galuring pedaran sajarah dina ieu buku.
- Haw
e Setiawan

Kategori dan Rangking Bestseller:

Buku Lainnya oleh Saleh Danasasmita:
Halaman 1 dari 1
(Soft Cover)
oleh Saleh Danasasmita
Rp. 25.000
Rp. 20.000
Stock di Gudang Supplier
(Soft Cover)
oleh Saleh Danasasmita
Stock tidak tersedia
(Soft Cover)
oleh Saleh Danasasmita
Stock tidak tersedia
(Soft Cover)
oleh Saleh Danasasmita
Stock tidak tersedia
(Soft Cover)
oleh Saleh Danasasmita
Stock tidak tersedia

Pelanggan yang membeli buku ini juga membeli:
Halaman 1 dari 1
(Soft Cover)
oleh Saleh Danasasmita
Rp. 25.000
Rp. 20.000
Stock di Gudang Supplier
(Soft Cover)
oleh Yus Rusamsi
Rp. 16.000
Rp. 12.800
Stock di Gudang Supplier
(Soft Cover)
oleh Dale Furutani
Rp. 47.000
Rp. 37.600
Stock di Gudang Supplier
(Soft Cover)
oleh Ki Umbara
Rp. 21.000
Rp. 16.800
Stock di Gudang Supplier
(Soft Cover)
oleh Darpan, S.Pd.
Rp. 45.000
Rp. 36.000
Stock di Gudang Supplier
(Soft Cover)
oleh Hendi Anwar, Afizh A. Nugraha
Rp. 100.000
Rp. 80.000
Stock di Gudang Supplier
No Image Available
(Soft Cover)
Stock tidak tersedia
(Soft Cover)
oleh Ramses Y. Hutahaean, Ir.,MT
Stock tidak tersedia
(Soft Cover)
oleh John Man
(1)
Stock tidak tersedia
(Soft Cover)
oleh Enang Rokajat Asura
Stock tidak tersedia
(Soft Cover)
oleh Suhamir, dkk
Stock tidak tersedia
(Soft Cover)
oleh Onno W. Purbo
Stock tidak tersedia
(Soft Cover)
oleh Yoseph Iskandar
Stock tidak tersedia
(Soft Cover)
oleh Yoseph Iskandar
Stock tidak tersedia
(Soft Cover)
oleh Saleh Danasasmita
Stock tidak tersedia
(Soft Cover)
oleh Yoseph Iskandar
Stock tidak tersedia
(Soft Cover)
oleh EDDY D. ISKANDAR
Stock tidak tersedia
(Soft Cover)
oleh Mulyanto
Stock tidak tersedia
(Soft Cover)
oleh Yoseph Iskandar
Stock tidak tersedia
(Soft Cover)
oleh Yoseph Iskandar
Stock tidak tersedia

Review Konsumen:
5 -
4 -
3 -
2 -
1 -
Jadilah yang Pertama untuk Review
Tulis Review Anda
Tulis Review Anda