7disabled
Stok Tidak Tersedia
Atau
Tambah ke Daftar Keinginan
Carios Peperangan Dipanegara (Soft Cover)
oleh Samsudi

Ketersediaan : Stock tidak tersedia

Format : Soft Cover
Bahasa : Indonesia
Penerbit : Kiblat



Deskripsi:
Walon Pangéran Dipanegara, "Urang karumpul di dieu téh keur musawarat, lamun tékad anjeun kitu, sarua baé jeung nipu ka jalma anu dibawa musawarat ku anjeun."  … babadamian gagal. Jéndral de Kock nangtung tuluy maréntah ka opsirna supaya nangkep Pangéran Dipanegara jeung sakabéh pangiringna. Pangéran Dipanegara tuluy lungsur ti gedong permusawaratan diiringkeun ku opsir Walanda. Saenyana hal ieu téh ku Pangéran Dipanegara geus kamanah pibalukareunana, tapi anjeunna tetep nyepeng kahormatan salira ku anjeun: nyaéta hormat kana “tata tertib” permusawaratan.

Kitu ahir carita perjoangan Pangéran Dipanegara merangan Pamaréntah Walanda, anu ngagaduhan tujuan suci ngamerdikakeun nusa, bangsa jeung agama tina penjajahan bangsa deungeun. Ku lantaran tujuan sarta usaha-usahana pikeun ngawujudkeun éta tujuan, pantes pisan yén Pangéran Dipanegara diangkat jadi “Pahlawan Nasional”.

Kategori dan Rangking Bestseller:

Pelanggan yang membeli buku ini juga membeli:
Halaman 1 dari 1
(Soft Cover)
oleh Chye Retty Isnendes
Rp. 27.000
Rp. 21.600
Stock di Gudang Supplier
(Soft Cover)
oleh Masami Kurumada
Rp. 22.500
Rp. 16.875
Stock di Gudang Supplier
(Soft Cover)
oleh Syarif Amin
Rp. 23.000
Rp. 18.400
Stock di Gudang Supplier
(Soft Cover)
oleh Achernahr, Noreaga
Rp. 88.000
Rp. 61.600
Stock di Gudang Supplier
(Soft Cover)
oleh R. Hanapiah
Rp. 32.000
Rp. 25.600
Stock di Gudang Supplier
(Soft Cover)
oleh Dava, 11 thn
Rp. 22.000
Rp. 16.500
Stock di Gudang Supplier
(Soft Cover)
oleh Drs. Mardanas Safwan, Sutrisno Kutoyo
Rp. 16.800
Rp. 12.600
Stock di Gudang Supplier
(Soft Cover)
oleh M.O. Koesman
Rp. 12.000
Rp. 9.600
Stock di Gudang Supplier
(Soft Cover)
oleh Dakman Mudyadi
Stock tidak tersedia
(Soft Cover)
oleh Holisoh M.E.
Stock tidak tersedia
(Soft Cover)
oleh Ahmad Bakri
Stock tidak tersedia
(Soft Cover)
oleh Ahmad Bakri
Stock tidak tersedia
(Soft Cover)
oleh Ahmad Bakri
Stock tidak tersedia
(Soft Cover)
oleh Karna Yudibrata
Stock tidak tersedia
(Soft Cover)
oleh Ahmad Bakri
Stock tidak tersedia
(Soft Cover)
oleh Hannah
Stock tidak tersedia
(Soft Cover)
oleh Usep Romli H.M.
Stock tidak tersedia
(Soft Cover)
oleh Samsu
Stock tidak tersedia
(Soft Cover)
oleh Moh. Ambri
Stock tidak tersedia

Review Konsumen:
5 -
4 -
3 -
2 -
1 -
Jadilah yang Pertama untuk Review
Tulis Review Anda
Tulis Review Anda