normal
20%
OFF
Tambah ke Keranjang Belanja
Atau
Tambah ke Daftar Keinginan

Duriat (Soft Cover)
oleh Saini K.M.

Harga Resmi : Rp. 24.000
Harga : Rp. 19.200 (20% OFF)

Ketersediaan : Stock di Gudang Supplier

Format : Soft Cover
Bahasa : Indonesia
Penerbit : Kiblat



Deskripsi:
Basa Si Tatang nikahkeun anakna nu cikal, Ema jeung akina barudak ka Balé Umpak. Sanajan geus réa nu robah, sanajan tampian geus ditémbok jeung pancuranana maké keran sagala, ari batu jodo mah aya kénéh, tetep saperti baheula. Ema teu terang, naha masih kénéh sok aya jajaka nu neundeun tanda katineungna di dinya. Naha éta batu téh pantes kénéh disebut batu jodo atawa henteu? Sanajan kitu, Ema jeung akina barudak mah kungsi ngajanteng heula deukeut éta batu téh, neuteup batu bari mipit panineungan, kawas mipit kembang di patamanan nu kacida éndahna…
Éta cutatan tina salah sahiji carpon dina Duriat, kumpulan carpon anu dibeungkeut ku hiji téma: cinta hiji mojang jeung hiji jajaka nu ahirna ngahiji jadi salaki-pamajikan.

Kategori dan Rangking Bestseller:
#103 di Buku > Fiksi > Cerita Pendek

Buku Lainnya oleh Saini K.M.:
Halaman 1 dari 1
(Soft Cover)
oleh Saini K.M.
Rp. 29.000
Rp. 23.200
Stock di Gudang Supplier
(Soft Cover)
oleh Saini K.M.
Stock tidak tersedia
(Soft Cover)
oleh Saini K.M.
Stock tidak tersedia
(Soft Cover)
oleh Saini K.M.
Stock tidak tersedia

Pelanggan yang membeli buku ini juga membeli:
Halaman 1 dari 1
(Soft Cover)
oleh Syarif Amin
Rp. 23.000
Rp. 18.400
Stock di Gudang Supplier
(Soft Cover)
oleh Hadi AKS
Rp. 39.000
Rp. 31.200
Stock di Gudang Supplier
(Soft Cover)
oleh Holisoh M.E.
Rp. 32.000
Rp. 25.600
Stock di Gudang Supplier
(Soft Cover)
oleh Ningrum Djulaeha
Rp. 20.000
Rp. 16.000
Stock di Gudang Supplier
(Soft Cover)
oleh Yus Rusamsi
Rp. 15.000
Rp. 12.000
Stock di Gudang Supplier
(Soft Cover)
oleh Darpan, S.Pd.
Rp. 45.000
Rp. 36.000
Stock di Gudang Supplier
(Soft Cover)
oleh Darpan, S.Pd.
Rp. 20.000
Rp. 16.000
Stock di Gudang Supplier
(Paperback)
oleh Tjaraka
Rp. 50.000
Rp. 40.000
Stock di Gudang Supplier
(Soft Cover)
oleh Risnawati
Rp. 45.000
Rp. 36.000
Stock di Gudang Supplier
(Soft Cover)
oleh Ahmad Bakri
Stock tidak tersedia
(Soft Cover)
oleh Ahmad Bakri
Stock tidak tersedia
(Soft Cover)
oleh Karna Yudibrata
Stock tidak tersedia
(Soft Cover)
oleh Ahmad Bakri
Stock tidak tersedia
No Image Available
(Soft Cover)
oleh Samsoedi
Stock tidak tersedia
(Soft Cover)
oleh EDDY D. ISKANDAR
Stock tidak tersedia

Review Konsumen:
5 -
4 -
3 -
2 -
1 -
Jadilah yang Pertama untuk Review
Tulis Review Anda
Tulis Review Anda